Tuesday, 19 November 2013

                                                                  sempena bulan Nov nie
adalah bulan kelahiran Umar
Ena nak buat contest simple-simple untuk sahabat-sahabat
yang sudi join di blog ena nie :)

http://zarenaheeney.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html
--umairah zahrah dan umar zariff--
anak-anak tersayang Ena
tahun nie genap umar 3 tahun

Syarat-syarat Penyertaaan mudah sahaja :

Peserta dari Blog : 
1) LIKE pages : Zarenaheeney Vitamin Shop di FB
2) FOLLOW blog ena nie http://zarenaheeny.blogspot.com
3) Buat Entry Bertajuk "Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat"
4) tinggalkan URL link entry anda di ruangan komen nie

Peserta dari FB : 
1) LIKE pages : Zarenaheeney Vitamin Shop di FB
2) FOLLOW blog ena nie http://zarenaheeny.blogspot.com
3) SHARE gambar ini di Wall FB anda dan Tulis “Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat”
4) tinggalkan URL link FB anda di ruangan komen nie atau di pages FB


Mini GA : Saya Nak Supplement Hebat nie
berlangsung pada 19.11.2013 sehingga 29.11.2013

hadiah yang bakal di terima oleh pemenang ialah 
supplement yang Ena jual 
supplement apa try tengok apa di bawah header blog ena
best tak :)

Pemenang akan dipilih melalui Random.org
di harap dapat sambutan dari sahabat semua
dan terus memberi sokongan kepada Ena di dalam dunia blog dan new business yang Ena ceburi
sayang korang semua....

1 comments:

  1. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama... good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena cuti sekolah ni.. sudi2kan lah join ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/mini-ga-saya-nak-supplement-hebat.html

    ReplyDelete