Sunday, 24 November 2013

STICKY POST

Ingat nak launch semalam tapi macam tak sempat pulak. Okay, let me introduce the giveaway first :3 In fact, memang sekarang bulan November, tapi bulan Disember bulan yang aku paling tunggu. Wakaka XD Birthday aku lah~ That's why I'm the youngest in my class *krikkrik* Okay, pedulikan je bebelan aku tu :p
Syarat-syarat penyertaan: *ececeh*
  1. Malaysian.
  2. Follow blog ni.
  3. Like page ni:
  4. Follow/like/share/klik semua blog/page/iklan/etc semua syarat sponsor. SEMUA. *jujur okay*
  5. Kalau baik hati klik iklan nuffnang dekat blog ni ^^ *kalau* lol
  6. Buat satu entri, tinggalkan link dekat comment
  7. Entri tu mesti ada banner yang dibacklinkkan ke post giveaway ni dan dialu-alukan jika nak tag
SENARAI SPONSOR (Ada penambahan sponsor)
GAMBARAN HADIAH *akan diupdate kemudian*
LIST PESERTA (Last update: 23/11-02.46 p.m)

Pemilihan pemenang: Top refferal & random.org
Due date: 16 Dec 2013- 11.59 p.m
Tarikh pengumuman pemenang: Will be update soon :)

ALERT!
Sebarang perubahan akan di type dengan warna merah. Hadiah akan bertambah jika jumplah peserta meleebihi 200 :)
- See more at: http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2013/11/its-december-giveaway.html#sthash.hd0UV4N9.dpuf

0 comments:

Post a Comment