Sunday, 24 November 2013



Assalamualaikum dan salam sejahtera para bloggerzzz sekalian... dah lama Yana tak buat giveaway, last awal tahun 2013 hari tu kan.. so yang kali ni penutup 2013 punya giveaway la pulak...hihi..ok, tuk GA kali ni, tak bagi t-shirt tapi nak bagi button badge pulak.. seramai 30 yang bertuah akan dapat button badge ni, mcm biasa, Yana akan guna random.org.. supaya adil dan saksama... berikut merupakan design button badge yang dah Yana buat, so, korang boleh letak nama kat bahagian YourNameHere

design button badge 
malas nak berceloteh dengan lebih panjang, so, jom tgk syarat2 penyertaan GA kali ni..

SYARAT - SYARAT PENYERTAAN
1. Wajib FOLLOW blog Yana ni
    - tujuan tuk korang tau update tentang GA ni

2. Wajib LIKE page MYexe Design (Penaja)

    

3. Wajib buat entry GA bertajuk "The Button Giveaway 2013"

4. Pastikan copy banner di atas dan paste kan di entry

5. Tag 1 kawan, pastikan mereka tahu


rasanya simple je syarat yang dibuat, harap korang jujur ye ikut syarat2 tersebut... jom join sekarang, mana tau korang antara yang bertuah tu kan..^_^

GA TAMAT :

1 comments: