Saturday, 16 November 2013






Tiket Masuk :
1. Beralamat di Malaysia dan mempuanyai blog.
2. Mesti menjadi follower blog Shad.
3. Like Fanpage Shad (page peminat tu) kalau sudi.
4. Klik SINI | SINI dan iklan Nuff sekitar blog Shad. *Ni untuk beli setem
nak pos hadiah dekat anda.

Boarding Pass:
1. Buat satu entry bertajuk "Giveaway Ole-Ole from Korea by Shad".
2. Copy and paste banner kat atas dalam entry anda dan backlink ke entry
giveaway ni.
3. Dah siap, tinggalkan link penyertaan anda dekat kotak komen entry ini sahaja.
Lain tempat tak terima ya. Senang kan syarat dia.

Meh tengok ole-ole apa untuk anda :

Top Referral (seorang sahaja): 
* Baju I Love Korea x1 (Saiz M)
* Spoon and Chopstick Korea x1

Random.org/cabutan tangan dari Shad sendiri:
*Fridge Megnet Korea x2
*Spoon and Chopstick Korea x2
*Keychain Korea x2
*Korean Poskad x15
.
Tarikh tamat : 23.11.2013 - Seminggu sahaja
Tarikh check link penyertaan : 24.11.2013 - Sehari sahaja
Tarikh umum pemenang : 25.11.2013 - InsyaAllah.

Itu aje hadiah yang available. Giveaway ni takkan terbatal even tak de orang join. Hehe

Pesanan Penaja :
1. Kalau korang sudi, terjahlah entry-entry Korea shad. Wuhuuu..
(Tak habes update lagi).
2. Kepada mereka-mereka yang bertuah yang dapat ole-ole from Korea personal from Shad,(sama ada shad pm dekat Fb or chatbox), kita bagi peluang untuk yang lain lak ye. InsyaAllah, minggu depan Shad pos ole-ole awak. Dah siap packing dah. Suka tak. Suka tak. Huhu

0 comments:

Post a Comment