Saturday, 16 November 2013

butang


Hai.. Assalammualaikum semua.. fuh.. Tengkubutang berdebar2 nak buat 1st GA ni tauu.. tak pernah buat lagi.tau. ni baru 1st time nak buat.. mujur ada sponsor nak tolong sponsor hadiah.. thanx buat korang yea.. terharu sangat2.. 23 November ini genaplea setahun Blog Tengkubutang ni.. So, sempena ulangtahun 1 tahun ni teman nak buat Giveaway sikit..heee.. just nak buat penghargaan buat korang yang sudi jenguk n singgah sini selalu.. jasa korang tetap teman kenang sampai bila2.. heee.. ok lah.. hope korang sudi-sudilah join yea.. 
hope dapat sambutan dari rakan blogger semua.. 
GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger. GIVEAWAY bermula pada hari ini,  1 November 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.59 malam 20 Disember 2013 Semua dijemput menyertainya. Para SPONSOR pun leh join gak.. 

Syarat-syaratnya :

1.) Buat entri bertajuk "GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG" . 
TEMPEK BANNER atas ni ke entri korang, jangan lupa pastikan link ke entri GA teman ni yea.. dan Publish entri. jangan lupa Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen INI.. kat tempat lain x dilayan.. harap maaf yea.. sila ikut arahan kalau taknak penyertaan terbatal..=)

TOLONG JUJUR YEA!

2.) Wajib Follow Blog dan Like Fanpage Sponsor (akan di check!) 
❤ Follow Blog Tengkubutang  | LIKE Fanpage 
❤ Follow Blog Syamimi 
❤ Follow Blog Sheila Salim | LIKE Fanpage 
❤ Follow Blog Linda | LIKE Fanpage 
 LIKE EIMANELs Doorgift
❤ add FB Gina Kojuji's House
❤ add FB Tengkubutang Miaw
❤ Follow Blog Hakimie Inderaputra  | LIKE Fanpage 
❤ Follow G+ Cheq Eem  | LIKE Fanpage 
❤ Follow Blog Lienda Ramly | Follow Twitter 
❤ Follow Blog Nas Honey | LIKE Fanpage  | LIKE Fanpage 

3.) Klik LIKE dan komen "LIKE" pada GAMBAR INI  kemudian SHARE di wall FB korang .

4.) Follow Blog  KucenKucenBelog |  HoneyOyeke 


7 comments:

  1. terimakasih sebab sudi join Ga teman.. good luck yea! senarao peserta dah update.. =)

    ReplyDelete
  2. salam singgah PCL di sini, selamat bersegmen n good luck ye ~ www.nazlee.com

    http://www.nazlee.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck!Good Luck!Good Luck! =D
    nak balik dah ---> http://hootiecyum.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ... yana dtg dari segmen sama. Gudluck !! jom dtg siggah blog yana
    Ku..Ada..Kamu..Nazlyizan

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  6. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Giveaway 1 Year Blog TengkuButang

    Entry Terkini : Selamat Tinggal 2013

    ReplyDelete